Beoordelen

Deel je ervaring met ons.

Beoordeling

Hebben een huis gekocht via haar, enorm blij met hulp dat we gekregen hebben. Ze weet ook veel over het huis als je ga kijken en helpt te bemiddelen met de verkoper.ook altijd bereikbaar als je vragen hebt. Enorm tevreden!

Bieke RYCKEBOER is iemand met veel kennis van zaken die heel professioneel werkt en die weet wat ze doet;niets is haar teveel en altijd is het de klant die voorgaat,ook de vriendelijkheid van Bieke is een pluspunt ,zo voel je je als klant altijd op je gemak bedankt voor de vlotte aankoop en verkoop van appartement en huis

Bedankt Bieke voor de snelle verkoop na 1 maand bij jou in handen. Super gedaan.

Mooie samenwerking voor huren van appartement zeer vriendelijke zaakvoerster snelle respons bij men interesse in het huren van e pand uit haar portefeuille moest ik later wat wensen te kopen zal ik zeker beroep op haar doen ze heeft goede kennis op de markt van vastgoed heeft men bijkomende vragen die men is vergeten te vragen bijvoorbeeld bij e bezoek geeft ze van zodra ze kan snelle respons dikke duim zeker e 10+ waard doe zo verder je bent goed bezig groetjes e zeer tevreden klant

Bedankt voor de vlotte service!

Eindelijk! Iemand die het hart en verkoopszin op de juiste plaats heeft. Ons appartement is in sneltempo verkocht geweest met de hulp van B-Home. Zo zie je maar dat het niet altijd de grote spelers zijn waar je mee moet verkopen, we spreken uit eigen ervaring... Schitterende opvolging, eerlijke onderhandelingen en steeds communicatie naar de eindklant! We waren altijd op de hoogte van positief en zelfs negatief nieuws. Je bent niet zomaar een nummer in de portfeuille! Kortom we kunnen B-Home zeker en vast aanraden als vastgoedmakelaar, je zult er geen spijt van hebben! Bedankt Bieke!

Reactie toevoegen

Sterren

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten.

Door in te schrijven, geeft u expliciete toestemming om je gegevens te verwerken en om op frequente basis nuttige tips of emails te ontvangen.