Beoordelen

Deel je ervaring met ons.

Beoordeling

Hebben een huis gekocht via haar, enorm blij met hulp dat we gekregen hebben. Ze weet ook veel over het huis als je ga kijken en helpt te bemiddelen met de verkoper.ook altijd bereikbaar als je vragen hebt. Enorm tevreden!

Bieke RYCKEBOER is iemand met veel kennis van zaken die heel professioneel werkt en die weet wat ze doet;niets is haar teveel en altijd is het de klant die voorgaat,ook de vriendelijkheid van Bieke is een pluspunt ,zo voel je je als klant altijd op je gemak bedankt voor de vlotte aankoop en verkoop van appartement en huis

Bedankt Bieke voor de snelle verkoop na 1 maand bij jou in handen. Super gedaan.

Mooie samenwerking voor huren van appartement zeer vriendelijke zaakvoerster snelle respons bij men interesse in het huren van e pand uit haar portefeuille moest ik later wat wensen te kopen zal ik zeker beroep op haar doen ze heeft goede kennis op de markt van vastgoed heeft men bijkomende vragen die men is vergeten te vragen bijvoorbeeld bij e bezoek geeft ze van zodra ze kan snelle respons dikke duim zeker e 10+ waard doe zo verder je bent goed bezig groetjes e zeer tevreden klant

Bedankt voor de vlotte service!

Eindelijk! Iemand die het hart en verkoopszin op de juiste plaats heeft. Ons appartement is in sneltempo verkocht geweest met de hulp van B-Home. Zo zie je maar dat het niet altijd de grote spelers zijn waar je mee moet verkopen, we spreken uit eigen ervaring... Schitterende opvolging, eerlijke onderhandelingen en steeds communicatie naar de eindklant! We waren altijd op de hoogte van positief en zelfs negatief nieuws. Je bent niet zomaar een nummer in de portfeuille! Kortom we kunnen B-Home zeker en vast aanraden als vastgoedmakelaar, je zult er geen spijt van hebben! Bedankt Bieke!

Wij zijn zeer tevreden om ons huis te kunnen kopen via Bieke. Ze is een zeer vriendelijke dame met kennis van zaken. Voor al onze vragen konden wij steeds terecht, en die werden zeer snel beantwoord. Bedankt Bieke, voor de uitmuntend vriendelijke service!

snelle respons, correcte en punctuele afhandeling!

vlotte samenwerking, professionele aanpak super tevreden van de eerste opdracht die Bieke deed voor ons een aanrader

vlotte samenwerking, professionele aanpak super tevreden van de eerste opdracht die Bieke deed voor ons een aanrader om mee samen te werken

ook voor ons heb Bieke goed werk geleverd bij de verkoop van onze woning,zij is een aanrader als vastgoedmakelaar.

Bieke heeft terug prachtig werk geleverd afgewerkt tot in de detail
Bieke op met onze volgende beetje moeilijker zaak dat jij kan wat een ander niet kon
succes

Na heel veel slechte ervaringen, zijn we terechtgekomen bij Bieke,
Zij heeft ons ongelofelijk goed geholpen bij het vinden van een geschikte huurwoning.
Met kennis van zaken heeft zij ons bijgestaan, administratie was direct in orde.
Bieke heeft ons laten zien dat het anders kan, en de service was perfect.
Zowel voor verkoop als verhuur zou ik haar tenzeerste aanraden.
Wat een verschil tegen sommige andere kantoren.
Een dikke 10+ en nog is bedankt.
Rudy en Veerle

Bieke deed terug een super verkoop in Kortemark, wat twee andere makelaars zelfs één uit Koekelare in elk één jaar niet konden deed Bieke in drie weken super verkoop Bieke proficiat en bedankt niet superman maar superbieke.

Vandaag , 14 november , een koopwoning bezocht in Nieuwkapelle : subliem : aangename rondleiding , inzet , correcte fotos , bij veel anderen niet het geval , heel waarheidsgetrouw , weet wat ze zegt en doet , een aanrader , Bieke , een frisse wind in immoland , doe zo verder .

Bieke heeft het vastgoed in zich; wetgeving, verkoop, goeie raad.. alles in teken van zowel de koper als de verkoper! Super aanrader!

Bieke, bedankt voor je gedrevenheid en blijvend enthousiasme voor de verkoop van ons huis in Koksijde. We hebben samen een leuke weg afgelegd en je was altijd bereikbaar en van je woord. Het was een fijne ervaring jou op deze manier te leren kennen. Je bent een topverkoopster en ons huis is dankzij jou in goede handen. Daar zijn we zo blij om. 👌👍

Wij zijn uitermate tevreden over de prestaties van Vastgoed B-Home.
Bijna niet te verhuren panden kan Bieke verhuren. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Wat een verschil met de vroegere verhuurkantoren waar men een nummer is !!! Doe zo verder Bieke.

Zowel op menselijk als zakelijk vlak heb ik met Bieke van B-Home een prima ervaring achter de rug. De service was heel correct en de communicatie was supervlot. Ik kan de diensten van B-Home alleen maar aanbevelen.

Opnieuw een zaak afgehandeld met Bieke.
Opnieuw een uitstekende en eerlijke service. Alles perfect geregeld. Wat een verschil met andere makelaars/verhuurkantoren !
Bieke is zeer onderlegd en weet met wat ze bezig is. Chapeau !!!

Bieke wat een gedreven vrouw bij het uitoefenen van je job!
Bedankt om onze woning te verkopen in 6 weken tijd, nooit gedacht dat dit zo snel ging gaan!
Professionele aanpak, steeds stipt, eerlijk!
Niets was je teveel, alles mochten we je vragen...je had steeds een antwoord of oplossing voor ons klaar!
Steeds bereid was je om ons te helpen zoeken naar onze nieuwe woonst samen met goeie tips!
Bedankt voor alles.

Het was een avontuur...maar Bieke, jij hebt dat heel professioneel aangepakt!
Nogmaals bedankt en steeds welkom om het eindresultaat te zien!
Wij kunnen Vastgoed B-Home alleen maar warm aanbevelen 👍

Aangename samenwerking met Bieke. Zij heeft een grote beroepskennis, is zeer vriendelijk, snelle respons, weet zeer goed met wat ze bezig is, niets is haar teveel. Werkelijk dé top in die beroepssector. Valt niet te vergelijken met andere kantoren waar men een nummer is. Dikke pluim voor Bieke !!!
Tot de volgende zaak.

Zeer vlotte service, profesionele aanpak en gemeend vriendelijk .
Waar andere immokantoren het laten afweten staat Vastgoed B - Home als een huis .

Tevreden klant tot ziens

Reactie toevoegen

Sterren

Platte tekst

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten.

Door in te schrijven, geeft u expliciete toestemming om je gegevens te verwerken en om op frequente basis nuttige tips of emails te ontvangen.