Totaal gerenoveerde stadswoning in het hartje van Roeselare

Het 1ste renovatieproject van P&S Invest is een feit. 

2 Firma's, P-Construct (timmer & schrijnwerk) en Syvaco Bvba (sanitair, elektriciteit en verwarming) slaan de handen in elkaar en vormen de renovatiefirma P&S Invest.

De firma bestaat uit 2 jonge dynamische en ambitieuze ondernemers en samen zorgen ze voor een totaal renovatie van uw project of het maken en plaatsen van houten constructies, bv. een uitbouw van uw woning.

Deze woning in het hartje van Roeselare werd volledig gestript, enkel buitenmuren bleven staan. P&S Invest staat in voor de volledig heropbouw en afwerking van deze stadswoning.

De gezinswoning beschikt over een moderne afwerking en bestaat op het gelijkvloers uit: inkomhall met apart gastentoilet, praktische berging / wasplaats, open ingerichte keuken en leefruimte die via een grote glaspartij / schuifraam toegang verleent tot het zonnig terras / stadstuin.

Op het 1ste verdiep vindt u de 'master bedroom' en ruime badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele lavabo en toilet. Op de 2de verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers. De zolder biedt extra opbergruimte.

Er is de mogelijkheid om op wandelafstand een garage of parkeerplaats te huren.

Deze centrale ligging biedt een uitstekende verbinding naar zowel de binnenstad als naar de uitvalswegen. Te voet of met de fiets bereikt u vlot winkels, scholen, openbaar vervoer,…

Binnenkort volgen er meer (recente)foto's.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de laatste nieuwsfeiten.

Door in te schrijven, geeft u expliciete toestemming om je gegevens te verwerken en om op frequente basis nuttige tips of emails te ontvangen.